Kattoremontit ja -tarvikkeet Iistä Ouluun ja Rovaniemelle

Iin, Oulun ja Rovaniemen alueella toimiva JTJ Kiinteistö Oy:ltä saat kattoremontit ja -tarvikkeet asiantuntevasti ja ammattitaidolla. Remontoitu katto suojaa kotiasi ja kestää hyvänä jopa vuosikymmeniä. Lue lisää kattoremonteista ja ota yhteyttä meihin!

Kattotyöt erityisosaamisena

Kattoremontti vaatii erityisosaamista sekä tarkkaa rakennustekniikan tuntemusta. Tämän takia sen toteuttamiseen kannattaakin valita yritys, jolla on kokemusta ja osaamista. JTJ Kiinteistö Oy on vuosien saatossa toteuttanut useita kattoremontteja, joten voit takuulla luottaa osaamiseemme. Meille korkea laatu on kunnia-asia ja käytämme työssämme vain tasokkaita materiaaleja. Tutustu myös remonttipalveluihimme ja uudisrakentamiseen!

Kestävät kattotarvikkeet

Meiltä saat myös tarvitsemasi kattotarvikkeet piipunpelleistä seinä- ja lapetikkaisiin. Kysy myös muista kattotarvikkeista!

Kysy tarjous ammattiyritykseltä

Iin, Oulun ja Rovaniemen seudulla toimiva JTJ Kiinteistö Oy on täyden palvelun rakennus- ja remonttiyritys, jonka erityisosaamista ovat kattoremontit. Me palvelemme sinua ammattitaidolla ja työskentelemme tarkasti. Kun harkitset remonttia, saat meiltä ilmaisen arvion!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa